Overnacht & Vegan diner vanaf € 59,50 per persoon
Inclusief 2-persoonskamer, welkomstdrankje, ontbijt en 3-gangen diner

Van goed eten word je toch gewoon gelukkig? Dat snappen we maar al te goed bij The Green Elephant in Maastricht. Blijf overnachten in het meest bewuste en verantwoorde hostel van Maastricht en geniet van een gezond welkomstdrankje, veganistisch 3-gangen diner in Restaurant Serendipity en uitgebreid ontbijt in de ochtend.

Je overnacht in een 2-, 4- of 6-persoonskamer afhankelijk van met hoeveel man je komt, alle kamers zijn een oase van rust en hebben een eigen badkamer. In het centrum van Wyck, Maastricht, zit je perfect om de stad te ontdekken. The Green Elephant Hostel is jouw rustige haven in Maastricht. In The Green Elephant krijg je bewust aandacht voor jezelf en krijgt je well-being een boost. Als je wilt boek je een massage in onze Vivacious eco city spa.  In all-day restaurant Serendipity vinden wij het belangrijk dat alles wat je krijgt, goed voor je is. Voor ons betekent dat eten zonder onnodige toevoegingen en met minder suikers of gluten. Dat zijn meer fruit, groenten en andere verantwoorde en voedzame ingrediënten. Met voedselintoleranties houden we standaard rekening. Het vegan 3-gangen diner is niet alleen gezond maar ook gewoon lekker! Net als het ontbijt in de ochtend, een heerlijk en vooral gezond begin van je dag.

Boek Nu
Make your Own Meal Space - The Green Elephant Hostel Maastricht
Restaurant Serendipity - The Green Elephant Hotel

Inclusief in Overnacht & Vegan diner arrangement

  • 1 nacht verblijf in een 2-, 4- of 6-persoons kamer met eigen sanitair
  • Gezond welkomstdrankje
  • Veganistisch 3-gangen diner in Restaurant Serendipity
  • Uitgebreid ontbijt in Restaurant Serendipity of op de kamer

Arrangement prijs
€ 59,50 per persoon per nacht, voor een kamer van 2 personen
€ 89,50 per nacht voor een kamer voor 1 persoon

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van € 3,50 per persoon per nacht.
Op vrijdagen en zaterdagen geldt een toeslag van € 10,00 per persoon

Hotelarrangement reserveren
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 043 321 11 20 om dit arrangement te reserveren, op basis van beschikbaarheid.

Boek Nu

Centrale locatie