Als gast bij The Green Elephant Hostels heb je toegang tot twee heerlijke spa- en wellnessplekken: onze Vivacious wellness met sauna’s en een hammam, en de NAVISH Boutique Spa bij onze buren in Townhouse Designhotel Maastricht, waar je kunt genieten van massages en verwenbehandelingen voor gezicht en lichaam. Laat jezelf verwennen in dit wellness hotel Maastricht, Zuid-Limburg!

Valentine’s Day - LBG Hotels

Maastricht wellness arrangement

VIVACIOUS ECO CITY SPA

[ Vivacious ] adj. Full of life and good spirits; happy and lively in a way that it is attractive.

Dat tintelende gevoel van boven tot onder na een ijskoude douche na een rondje sauna… Hemels, toch? Als je dat herkent, dan moet je absoluut de Vivacious Eco City Spa in Maastricht ontdekken, gelegen in de wellness area van The Green Elephant Hostels. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor één of meerdere saunarondes: drie sauna’s, een hammam, een kleedruimte, voetenbaden, gewone en emmerdouches, en zelfs een cool-down ijswand. De infraroodmuur is als een wondermiddel voor je weerstand.

  • Toegang €8,50 per persoon excl. badjas, handdoek, slippers
  • Toegang €17,50 per persoon incl. huur badjas, handdoek, slippers

Badkleding, handdoek, slippers en een badjas zijn verplicht! De toegangsprijs voor de wellness hangt af van of je deze items zelf meebrengt of huurt. Vergeet niet om een tijdsslot te reserveren bij receptie.

Privégebruik

  • Ga voor het ultieme privégenot met toegang tot de wellness én de huur van een wellnesspakket, inclusief badjas, handdoek en slippers, voor slechts €22,50 per persoon per uur.

Dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Wellness toegang is alleen beschikbaar in combinatie met een hotelovernachting.Vergeet niet om een tijdsslot te reserveren bij receptie.

FACILITEITEN VIVACIOUS

Mensen zitten in de sauna bij Vivacious | The Green Elephant-hostels
NAVISH in Townhouse - NAVISH

NAVISH Boutique Spa @Townhouse

Weekend of nachtje weg? Neem een heerlijk moment voor jezelf met een behandeling in NAVISH Boutique Spa @Townhouse. Hier vind je alles voor een verfrissende lichaams- of gezichtsbehandeling, of een ontspannende massage. Na je behandeling kun je heerlijk ontspannen bij de infraroodmuur, die bekend staat om zijn helende eigenschappen voor je weerstand. Laat jezelf verwennen met een ultieme wellnesservaring in Maastricht, verzorgd door het professionele team van NAVISH.

Openingstijden

Maandag 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 16.00 uur

We raden aan om een behandeling al vóór je verblijf te boeken om zeker te zijn van beschikbaarheid.

Boek Wellness behandeling

Faciliteiten & behandelingen van NAVISH Boutique Spa @Townhouse

  • Massages
  • Lichaamsbehandelingen
  • Gezichtsbehandelingen
  • Voetenbaden
  • Infrarood-muur
  • Vitalis Dr. Joseph, Team Dr. Joseph en The | Tides Wellness producten

Reserveren

Kijk voor het complete aanbod aan massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen inclusief prijzen op www.navish.nl, hier kun je direct reserveren.

Boek Wellness behandeling
NAVISH in Townhouse - NAVISH