De beste prijs, gegarandeerd! Boek direct via onze website: www.thegreenelephant.nl of www.lbghotels.com en profiteert van de laagste prijs!

Wat beloven we?

 • The Green Elephant Hostels garandeert dat je op onze eigen website de laagste prijs betaald voor je kamer.
 • Dit geldt voor dezelfde kamertypen, data, voorwaarden en prijzen (kamercondities) op het moment van reserveren en binnen 24 uur daarna (beste-prijsgarantie).

Hoe werkt het?
Als je een gepubliceerde prijs vindt die op het moment lager is tegen dezelfde kamercondities (concurrerende tarief) en The Green Elephant Hostels daarvan op de hoogte stelt middels een e-mail met: je naam, je reserveringsnummer en de website waar je de lagere prijs hebt gezien, dan zal The Green Elephant Hostels dit verzoek controleren en passen je reservering in dien nodig binnen 24 uur na het plaatsen van de reservering aan. (Aanspraken op deze beste-prijsgarantie zijn alleen geldig als ze voldoen aan alle voorwaarden.)

Voorwaarden

 • Kamercondities
  • Gelijkwaardig kamertype: De beste-prijsgarantie is van toepassing op een vergelijkbaar kamertype dat op grote lijnen overeenkomt met de kamers die via de website van The Green Elephant Hostels kunnen worden geboekt. Vergelijkbare kamertypes komen hoofdzakelijk overeen op gebieden zoals uitzicht, voorzieningen, beddengoed en grootte, zoals beoordeeld door The Green Elephant Hostels.
  • Gelijke data: Het lagere tarief moet online beschikbaar zijn voor een vergelijkbare kamer met dezelfde aankomst- en vertrekdatum.
  • Gelijke voorwaarden: Alle prijs- of tariefvoorwaarden, inclusief maar niet beperkt tot vooruitbetaling, aanbetaling of andere voorwaarden, moeten gelijk zijn aan of strenger zijn dan de voorwaarden die te vinden zijn op de website van The Green Elephant Hostels. Bijvoorbeeld, als een kamer die via de website van The Green Elephant Hostels wordt geboekt kosteloos geannuleerd kan worden, kan deze niet worden vergeleken met een kamer op een andere website waarvoor vooraf moet worden betaald of die niet restitueerbaar is. Als echter via onze website een vooruitbetaald, niet-restitueerbaar tarief wordt geboekt, mag dit wel worden vergeleken met een tarief op een concurrerende website dat wel annuleerbaar of restitueerbaar is. De beste-prijsgarantie is niet van toepassing op reserveringen op websites waarbij de reserveringsgegevens pas na aankoop bekend worden.
  • Gelijke prijzen: De kamerprijs moet worden aangeboden, geboekt en betaald in de valuta van het hotel. Extra kosten zoals toeslagen voor extra personen vallen niet onder de garantie. Bij een verblijf van meerdere nachten wordt de gemiddelde prijs per nacht op een concurrerende website vergeleken met de gemiddelde prijs per nacht voor een reservering voor meerdere nachten via de website van The Green Elephant Hostels.
 • De beste-prijsgarantie geldt niet voor niet-gepubliceerde tarieven, zoals:
  • Zakelijke tarieven
  • Groepstarieven
  • Vergadertarieven
  • Lidmaatschapskortingen
  • Aanbiedingen via e-mail of direct mail
  • Tarieven op ‘Opaque’ websites, waarbij het exacte hotel pas na boeken bekend wordt

Voorwaarden voor aanspraak
Om aanspraak te maken op deze garantie, dient u een e-mail te sturen naar info@thegreenelephant.nl. In deze e-mail dient u de volgende informatie te vermelden: uw naam, het reserveringsnummer van het hotel en de website waarop het lagere tarief beschikbaar is. Onvolledige of onjuiste e-mails worden niet in behandeling genomen. Aangezien de aanspraak op de beste-prijsgarantie vóór aankomst moet worden verwerkt, dient u uw verzoek ten minste 24 uur voor aankomst in te dienen.