Geniet van een weekendje weg Maastricht

Stel je voor: een heerlijk weekendje weg naar Maastricht. Last minute een aanbieding boeken of een hotel ver vooruit, The Green Elephant in Maastricht is altijd een goed idee.

Bij The Green Elephant kun je kiezen waar je wakker wordt; in een prachtige privé kamer of een Tiny Dream House met uitzicht op onze urban forest. Vervolgens schuif je aan een gezond ontbijt om vol energie aan je dag in Maastricht te beginnen.

Als je de deur uit stapt bevind je je middenin het hippe stadsdeel Wyck. Leuke straatjes met hippe conceptstores en vintagewinkels, waar je eindeloos doorheen kunt dwalen. Ook het centrum is op loopafstand. In no time sta je midden op het Vrijthof of geniet je van een terrasje in de Koestraat.

Sluit je weekend relaxed af met een bezoek aan onze Vivacious Eco City Spa! Na een ijskoude douche, meerdere saunarondes en een moment aan de infraroodmuur voel je je als herboren.

Het arrangement ‘Weekendje weg Maastricht’ is inclusief:

  • Overnachting in een Tiny Dream House of privékamer
  • Gezond sapje bij check-in
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met heel veel vegan opties
  • 1 uur gebuik van de wellness (excl. badjas, handdoek en slippers – badkleding is verplicht)

ARRANGEMENT PRIJS

  • Tiny Dream House vanaf: 35,30 €
  • Privékamer vanaf: 43,80 €

Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer. Te reserveren op basis van beschikbaarheid. Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van 5,25 € per persoon pernacht.

BOEK BEDS & PODS
Boek Kamer
Last Minute Arrangement - The Green Elephant Hostel