The Green Elephant Hostel

Ontdek Nederland in 4 of 7 dagen, vanaf €169 per persoon incl. overnachtingen en ontbijt

Ook zo blij dat je weer naar buiten mag? Je wilt er weer op uit, op reis als het even kan, alleen is over de landsgrenzen heen reizen misschien nog een stap te ver. Plan B is in Nederland blijven en op vakantie gaan in eigen land, hier is zo veel moois te ontdekken! We maken het makkelijk met een 4- of 7-daags Nederlandse citytrip pakket waarmee je Amsterdam, Eindhoven en Maastricht bezoekt. In welke stad je begint en waar je eindigt bepaal jij. Je overnacht in iedere stad in een ander hotel van LBG Hotels, geen gedoe met het maken van losse reserveringen: wij regelen het slapen in een uniek hotelconcept. Alle hotels liggen vlakbij een station en goed bereikbaar met de auto, zo reis je onbezorgd Nederland door. Je blijft flexibel, annuleren kan tot 24 uur voor aankomst mocht je je alsnog bedenken, of je reis willen uitstellen.

Hoofdstad Amsterdam, hier kun je niet vaak genoeg naartoe gaan. Er is zó veel te ontdekken, ook in de buitenwijken om het centrum heen zoals de multiculturele Indische Buurt, of Amsterdam Noord. In Amsterdam overnacht je in urban Qbic Hotel WTC Amsterdam, in het hart van de zuidas en op 10 minuten van het centrum met het openbaar vervoer. In lichtstad Eindhoven ga je ‘off the beaten track’, bezoek hip Strijp en ga op design jacht! Je overnacht in splinternieuw Hotel Mariënhage, ‘Near Heaven’ in een voormalig kloostercomplex. Maastricht is de mooiste stad van Nederland, hier kun je heerlijk bourgondisch genieten. Kies je hotel zelf, ze liggen allemaal in het centrum: gezellig Townhouse, craft hotel St. Martenslane, hip en urban Kaboom Hotel, Mabi City Centre Hotel met mini-bioscoop of The Green Elephant Hostels met wellness en sauna’s (badkleding verplicht). Goede reis!

Special offer LBG Hotels - LBG Hotels
Boot varen over de Sint-Servaas brug - Maastricht Marketing

4 dagen citytrip door Nederland pakket: €169 per persoon

  • 3 overnachtingen in 2-persoons kamer, 1 nacht per stad (Amsterdam, Maastricht & Eindhoven)
  • Inclusief ontbijt
  • Annuleren of verplaatsen tot 24 uur voor aankomst

7 dagen citytrip door Nederland pakket: €299 per persoon

  • 6 overnachtingen in 2-persoons kamer, 2 nachten per stad (Amsterdam, Maastricht & Eindhoven)
  • Inclusief ontbijt
  • Annuleren of verplaatsen tot 24 uur voor aankomst

Reserveren

Bel ons op 043 321 11 20 of mail naar info@greenelephant.nl om je reis te plannen. In welke stad begint je citytrip door Nederland?

Prijs is op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en Green Fee. Je blijft 100% flexibel, annuleren of verplaatsen kan tot 24 uur voor aankomst. Deze aanbieding is geldig voor overnachtingen tot en met december 2021. Op alle reserveringen zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.