Vivacious Eco City Spa in Maastricht - The Green Elephant Hostel

VIVACIOUS ECO CITY SPA

NAVISH signature treatment ultimate relaxation

Deze complete lichaamsbehandeling is inclusief een vitaliserende bodyscrub, een heerlijke bodywrap gevolgd door een ontspannende massage van het hele lichaam. De lichaamsproducten waar we mee werken in onze schoonheidssalon in Maastricht wisselen regelmatig, ze zorgen gegarandeerd voor een ultiem moment van ontspanning en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Bij de lichaamsbehandeling krijg je in plaats van 1 uur, gratis 2 uur toegang cadeau tot de overige faciliteiten van de wellness in Maastricht inclusief sauna’s en hammam. Ons advies is: hou je agenda leeg na deze behandeling, laat de ontspanning op je inwerken en geniet.

  • 120 minuten € 120
Boek SCHOONHEIDS BEHANDELING

Relaxing foot treatment

De ontspannende voetbehandeling start met een detox voetenbad en voetenscrub, gevolgd door een relaxte voetmassage waarbij de reflexzones, acupressuurpunten en de meridianen in de voeten en onderbenen behandeld worden. Deze voetbehandeling in onze schoonheidssalon in Maastricht is een heel ontspannen behandeling waarbij je lichaam weer in balans komt.

  • 60 minuten € 65

Tight legs treatment

Deze behandeling voor de benen zorgt voor verbetering van de huidconditie en is onder andere geschikt voor het behandelen van cellulitis. Bij de tight legs treatment in onze schoonheidssalon in Maastricht gebruiken we verschillende massagetechnieken zoals dry skin brushing, manuele bindweefselmassage en cupping, resultaat is een mooie en strakke huid. We sluiten de behandeling af met een ice cube pakking voor je benen.

  • 60 minuten € 65
Boek SCHOONHEIDS BEHANDELING
Vivacious Eco City Spa Feet Bath Maastricht