Ontbijt bij Restaurant Serendipity - The Green Elephant Hostels

ETEN & DRINKEN

Bij The Green Elephant weten we als geen ander welk verschil gezond eten maakt in je totale staat van zijn. Een goed ontbijt is je belangrijkste maaltijd van de dag, dus reken maar dat het ontbijtbuffet in Restaurant Serendipity of het tiny breakfast in Bar Coddiwomple vol staat met voedzame items. Voor groepen vanaf 8 personen hebben we ook verschillende gezonde lunch- en dinermogelijkheden. We vinden dat rekening houden met voedselintoleranties de standaard is. Heb je een gluten- of lactose-introlerantie, of allebei tegelijk, dan hoef je bij The Green Elephant Hostel in Maastricht nooit om een aangepast ontbijt te vragen. En ga zeker even langs bij Bar Coddiwomple, de sociale hotspot van het hostel!

MENU

ONTBIJT

Een gezond ontbijt is een must om vol energie aan je dag te beginnen. Aan verantwoord eten geen gebrek bij het ontbijt in The Green Elephant Hostels, dat staat altijd vol met gezonde, voedzame goodies.

Uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Serendipity € 14,50

  • Onbeperkt vers fruit, sap, twee warme gerechten, ontbijtgranen zoals overnight oats, versgebakken brood, vegetarisch en vegan beleg.

Tiny breakfast in Bar Coddiwomple € 8,50

  • Koffie of thee, brood met kaas of jam, yoghurt met muesli en vers fruit.

✔ Glutenvrij en lactosevrije producten zijn een standaard onderdeel van het ontbijt in The Green Elephant Hostel in Maastricht.

Ontbijttijden
Maandag t/m zondag van 7 tot 11 uur

ONTBIJT INFO
Sectie van banken en chill-ruimte van het Serendipity Restaurant - The Green Elephant Hostels
Entree en interieur van Serendipity Restaurant - The Green Elephant Hostels

RESTAURANT SERENDIPITY

[se-ren-dip-ity]

verb.

finding something beautiful without looking for it.

Van goed eten word je toch gewoon gelukkig? Dat snappen we maar al te goed bij The Green Elephant in Maastricht. Restaurant Serendipity is de place to be voor gezond en voedzaam eten. Wij vinden het belangrijk dat alles wat je krijgt, goed voor je is. Voor ons betekent dat eten zonder onnodige toevoegingen en met minder suikers of gluten. Dat zijn meer fruit, groenten en andere verantwoorde en voedzame ingrediënten. Voedselintoleranties zoals een gluten- of lactose-intolerantie zijn voor ons geen uitzondering, maar iets waar we standaard rekening mee houden.

Het restaurant is alleen te gebruiken in combinatie met een hotelovernachting.

MENU

BAR CODDIWOMPLE

Coddiwomple[co-di-wom-pel] • English
verb.
to travel in a purposeful manner towards a vague destination

Bij The Green Elephant verwelkomen we je in onze Bar Coddiwomple. In Coddiwomple hangen de discoballen altijd klaar, klaar voor een feestje op ieder moment van de dag. In de bar check je in maar drink je ook vers getapt biertje. De perfecte plek voor een pre party als je de stad in gaat of after party als je terug komt. In Coddiwomple kunnen de voetjes van de vloer op de mini dansvloer, kies je een chill plek op de houten banken of kun je gezellig aan de bar komen zitten. We schenken tapbier, wijn, cocktails maar ook mocktails, speciaal biertjes maar ook gewoon een lekker koud colaatje. Reis met ons mee naar een vage bestemming, welkom in Coddiwomple.

MENU
Ontbijtruimte bij Serendipity Restaurant - The Green Elephant Hostels

ZELF KOKEN

In de DIY Meal Prepper in het soutterain van The Green Elephant kun je zelf een gezonde maaltijd koken. Alleen of gezellig met je medereizigers of een groepje digital nomads dat je net hebt ontmoet. De ruimte is dagelijks open tussen 10 en 22 uur en gratis te gebruiken. Je hoeft aan niets anders te denken dan gezonde boodschappen doen en die op te bergen in de grote koelkast. Er zijn genoeg supermarkten in de buurt van The Green Elephant en ook biologische winkels met producten uit de streek.

Keuken beschikbaar om je eigen eten te koken - The Green Elephant Hostel Maastricht