Restaurant Serendipity - Drip Coffee

ETEN & DRINKEN

Bij The Green Elephant weten we als geen ander welk verschil gezond eten maakt in je totale staat van zijn. Een goed ontbijt is je belangrijkste maaltijd van de dag, dus reken maar dat het ontbijtbuffet in het all-day restaurant vol staat met voedzame verse sappen, fruit, ontbijtgranen zoals overnight oats en volop vegetarisch en vegan beleg. We vinden dat rekening houden met voedselintoleranties de standaard is. Heb je een gluten- of lactose-introlerantie, of allebei tegelijk, dan hoef je bij The Green Elephant Hostel in Maastricht nooit om een aangepast ontbijt te vragen.

Later op de dag zin in een lunch, een drankje met verantwoord lekkers of diner? We zijn de hele dag open. De healthy dish of the day is precies waar je zin in hebt.

ONTBIJT

Een gezond ontbijt is een must om vol energie aan je dag te beginnen. Aan verantwoord eten geen gebrek bij het ontbijt in restaurant Serendipity. Het is een uitgebreid buffet vol verse groente- en fruitsappen, fruit, ontbijtgranen inclusief overnight oats, vers brood en vegetarisch en vegan beleg. Glutenvrije en lactosevrije producten zijn een standaard onderdeel van het ontbijt bij The Green Elephant Hostel in Maastricht.

Ontbijttijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 7 tot 10 uur
  • Zaterdag en zondag van 8 tot 12 uur

Ontbijt prijs: € 9.50

Restaurant Serendipity - Lounge Area
Restaurant Serendipity

RESTAURANT SERENDIPITY

Serendipity
Finding something beautiful without looking for it.

Van goed eten word je toch gewoon gelukkig? Dat snappen we maar al te goed bij The Green Elephant in Maastricht. All-day restaurant Serendipity is de hele dag open voor een verantwoorde dish of the day, lunch, diner, of drankje met een voedzame bite.

Wij vinden wij het belangrijk dat alles wat je krijgt, goed voor je is. Voor ons betekent dat eten zonder onnodige toevoegingen en met minder suikers of gluten. Dat zijn meer fruit, groenten en andere verantwoorde en voedzame ingrediënten. Voedselintoleranties zoals een gluten- of lactose-intolerantie zijn voor ons geen uitzondering, maar iets waar we standaard rekening mee houden.

De keuken is dagelijks geopend van 12 tot 21 uur.

Er kan alleen van het restaurant gebruikt worden gemaakt in combinatie met een hotel overnachting.

Food Menu
Drinks Menu
Snack Menu

ZELF KOKEN

In de DIY Meal Prepper in het soutterain van The Green Elephant kun je zelf een gezonde maaltijd koken. Alleen of gezellig met je medereizigers of een groepje digital nomads dat je net hebt ontmoet. De ruimte is dagelijks open tussen 10 en 22 uur en gratis te gebruiken. Je hoeft aan niets anders te denken dan gezonde boodschappen doen en die op te bergen in de grote koelkast of vriezer. Er zijn genoeg supermarkten in de buurt van The Green Elephant en ook biologische winkels met producten uit de streek.

Make your Own Meal Space - The Green Elephant Hostel Maastricht