Ontbijt bij Restaurant Serendipity - The Green Elephant Hostels

ETEN & DRINKEN

Bij The Green Elephant weten we als geen ander welk verschil gezond eten maakt in je totale staat van zijn. Een goed ontbijt is je belangrijkste maaltijd van de dag, dus reken maar dat het ontbijtbuffet in het all-day restaurant vol staat met voedzame verse sappen, fruit, ontbijtgranen zoals overnight oats en volop vegetarisch en vegan beleg. We vinden dat rekening houden met voedselintoleranties de standaard is. Heb je een gluten- of lactose-introlerantie, of allebei tegelijk, dan hoef je bij The Green Elephant Hostel in Maastricht nooit om een aangepast ontbijt te vragen. Heb je na een dag relaxen in de stad zin in een lekker drankje? Dan ben je van harte welkom in Bar Coddiwomple.

Menu

ONTBIJT

Een gezond ontbijt is een must om vol energie aan je dag te beginnen. Aan verantwoord eten geen gebrek bij het ontbijt in restaurant Serendipity. Het is een uitgebreid buffet vol verse groente- en fruitsappen, fruit, ontbijtgranen inclusief overnight oats, vers brood en vegetarisch en vegan beleg. Glutenvrije en lactosevrije producten zijn een standaard onderdeel van het ontbijt bij The Green Elephant Hostel in Maastricht.

Ontbijttijden:

  • Maandag t/m zondag van 7 tot 11 uur

Ontbijt prijs: € 11,95

ONTBIJT INFO
Sectie van banken en chill-ruimte van het Serendipity Restaurant - The Green Elephant Hostels
Keuken beschikbaar om je eigen eten te koken - The Green Elephant Hostel Maastricht

ZELF KOKEN

In de DIY Meal Prepper in het soutterain van The Green Elephant kun je zelf een gezonde maaltijd koken. Alleen of gezellig met je medereizigers of een groepje digital nomads dat je net hebt ontmoet. De ruimte is dagelijks open tussen 10 en 22 uur en gratis te gebruiken. Je hoeft aan niets anders te denken dan gezonde boodschappen doen en die op te bergen in de grote koelkast of vriezer. Er zijn genoeg supermarkten in de buurt van The Green Elephant en ook biologische winkels met producten uit de streek.

RESTAURANT SERENDIPITY

[se-ren-dip-ity] verb.
finding something beautiful without looking for it.

Van goed eten word je toch gewoon gelukkig? Dat snappen we maar al te goed bij The Green Elephant in Maastricht. All-day restaurant Serendipity is de hele dag open voor een verantwoorde dish of the day of een voedzame bite.

Wij vinden wij het belangrijk dat alles wat je krijgt, goed voor je is. Voor ons betekent dat eten zonder onnodige toevoegingen en met minder suikers of gluten. Dat zijn meer fruit, groenten en andere verantwoorde en voedzame ingrediënten. Voedselintoleranties zoals een gluten- of lactose-intolerantie zijn voor ons geen uitzondering, maar iets waar we standaard rekening mee houden.

Er kan alleen van het restaurant gebruikt worden gemaakt in combinatie met een hotel overnachting.

Menu
Entree en interieur van Serendipity Restaurant - The Green Elephant Hostels
Ontbijt bij Restaurant Serendipity - The Green Elephant Hostels

BAR CODDIWOMPLE

[co-di-wom-pel] • English

verb.

to travel in a purposeful manner towards a vague destination

Bij The Green Elephant verwelkomen we je in onze Bar Coddiwomple. In Coddiwomple hangen de discoballen altijd klaar, klaar voor een feestje op ieder moment van de dag. In de bar check je in maar drink je ook vers getapt biertje. De perfecte plek voor een pre party als je de stad in gaat of after party als je terug komt. In Coddiwomple kunnen de voetjes van de vloer op de mini dansvloer, kies je een chill plek op de houten banken of kun je gezellig aan de bar komen zitten. We schenken tapbier, wijn, cocktails maar ook mocktails, speciaal biertjes maar ook gewoon een lekker koud colaatje. Reis met ons mee naar een vage bestemming, welkom in Coddiwomple.

Menu