Restaurant Serendipity - Drip Coffee

ETEN & DRINKEN

Bij The Green Elephant weten we als geen ander welk verschil gezond eten maakt in je totale staat van zijn. Een goed ontbijt is je belangrijkste maaltijd van de dag, dus reken maar dat het ontbijtbuffet in het all-day restaurant vol staat met voedzame verse sappen, fruit, ontbijtgranen zoals overnight oats en volop vegetarisch en vegan beleg. We vinden dat rekening houden met voedselintoleranties de standaard is. Heb je een gluten- of lactose-introlerantie, of allebei tegelijk, dan hoef je bij The Green Elephant Hostel in Maastricht nooit om een aangepast ontbijt te vragen. Heb je na een dag relaxen in de stad zin in een lekker drankje? Dan ben je van harte welkom in Bar Coddiwomple.

Menu

ONTBIJT

Een gezond ontbijt is een must om vol energie aan je dag te beginnen. Aan verantwoord eten geen gebrek bij het ontbijt in restaurant Serendipity. Het is een uitgebreid buffet vol verse groente- en fruitsappen, fruit, ontbijtgranen inclusief overnight oats, vers brood en vegetarisch en vegan beleg. Glutenvrije en lactosevrije producten zijn een standaard onderdeel van het ontbijt bij The Green Elephant Hostel in Maastricht.

Ontbijttijden:

  • Maandag t/m zondag van 7 tot 11 uur

Ontbijt prijs: € 9.50

Restaurant Serendipity - Lounge Area
Make your Own Meal Space - The Green Elephant Hostel Maastricht

ZELF KOKEN

In de DIY Meal Prepper in het soutterain van The Green Elephant kun je zelf een gezonde maaltijd koken. Alleen of gezellig met je medereizigers of een groepje digital nomads dat je net hebt ontmoet. De ruimte is dagelijks open tussen 10 en 22 uur en gratis te gebruiken. Je hoeft aan niets anders te denken dan gezonde boodschappen doen en die op te bergen in de grote koelkast of vriezer. Er zijn genoeg supermarkten in de buurt van The Green Elephant en ook biologische winkels met producten uit de streek.