Inclusief € 25,- eten & drinken tegoed Restaurant Serendipity

Even weg naar de mooiste stad van het zuiden van ons land. Je bent natuurlijk welkom in Maastricht. Switch even van omgeving en overnacht in een Tiny Twin Dream House of Cool Room (beide met toegang tot gedeelde Morgenfrisk badhuizen) óf een Cooler Room met eigen badkamer. Je eigen plekje in een andere stad. Je geniet in Maastricht voor elk budget van een heerlijke take-away maaltijd uit onze eigen vegan keuken. Van ons krijg je alvast € 25,- tegoed voor drankjes en eten, kom maar door met de seaweed burger, zoete aardappelfrietjes of huisgemaakte lasage. Ook zin om even er tussenuit te gaan, even weg van thuis, energie opdoen in een nieuwe omgeving die compleet in het teken staat van wellbeing? Kom dan lekker overnachten in The Green Elephant. Kom tot rust óf ga de stad lekker verkennen. Maak een stadswandeling, ga het Limburgse Heuvelland in of “beklim” de Sint Pietersberg en wandel tot aan de Belgische grens. Als je terug komt zorgen wij voor een heerlijke vegan maaltijd. Plof na het eten in de chillpit en kijk je favoriete Netflix film of serie.

Gangen - The Green Elephant Hostels
Gangen - Tiny Dream House voor koppels - The Green Elephant Hostels

Hotel arrangement “Even weg” inclusief:

  • Hotelovernachting in een Tiny Twin Dream House, Cool Room of Cooler Room
  • Uitgebreid ontbijt op je kamer
  • 2 personen per kamer
  • Inclusief € 25,- tegoed voor eten en drinken (totaal per verblijf per kamer, extra tegoedvouchers zijn tijdens verblijf te koop)

Tiny Twin Dream House

Zondag – Donderdag     € 30,75 p.p.p.n.

Vrijdag – Zaterdag         € 35,75 p.p.p.n.

Boek Tiny Twin Dream House arrangement

Cool Room

Zondag – Donderdag     € 33,25 p.p.p.n.

Vrijdag – Zaterdag         € 38,25 p.p.p.n.

Boek Cool Room arrangement

Cooler Room

Zondag – Donderdag     € 35,75 p.p.p.n.

Vrijdag – Zaterdag         € 40,75 p.p.p.n.

Boek Cooler Room arrangement

Het even weg arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van € 5,25 per nacht per persoon.