Check hier alle The Green Elephant hotelarrangementen Maastricht! Met deze goedkope hotel arrangementen weet je zeker dat je all-in de beste prijs betaalt. Ook hoef je met een hotelarrangement nergens meer naar om te kijken, want wij zorgen voor de complete overnachting en alle extra dingen die in jouw arrangement zitten. See you soon!

Last Minute Arrangement - The Green Elephant Hostel

Last Minute Hotel Deal Maastricht

Ben jij ook een last minute beslisser? Dan hebben wij de perfecte deal voor je! Krijg nu 10% korting en kom overnachten in The Green Elephant. Stel je even voor: je ligt over een paar dagen in een heerlijke privé kamer of in een Tiny Dream House met uitzicht op onze urban forrest. Het voorjaarszonnetje breekt door, de eerste narcissen komen uit de grond en jij geniet van een vegan takeout diner op je kamer want onze keuken is gewoon open. Maak een lekkere uitgebreide wandeltocht langs de maas voor wat gratis vitamine D!

Last minute Deal Maastricht

Even Weg naar Maastricht

Even weg naar de mooiste stad van het zuiden van ons land. Je bent natuurlijk welkom in Maastricht. Switch even van omgeving en overnacht in een Tiny Twin Dream House of Cool Room (beide met toegang tot gedeelde Morgenfrisk badhuizen) óf een Cooler Room met eigen badkamer. Je eigen plekje in een andere stad. Je geniet in Maastricht voor elk budget van een heerlijke take-away maaltijd uit onze eigen vegan keuken.

Even Weg naar Maastricht
Gangen - The Green Elephant Hostels
Rivier de Maas bij nacht | The Green Elephant Hostels

Bikepacking Maastricht

In plaats van backpacken kun je toch ook gaan bikepacken? Al fietsend Nederland door, Zuid-Limburg mag natuurlijk niet ontbreken aan je fietsvakantie in Nederland. Het Heuvelland is toch het hoogtepunt voor veel fietsers qua heuvels, prachtig landschap en bourgondische plekken om tussendoor neer te strijken! En als je wat rustiger aan wilt doen, volg je lekker de vlakke route langs de Maas.

Bikepacking Maastricht

Citytrip naar Amsterdam, Eindhoven én Maastricht

Ook zo blij dat je weer naar buiten mag? Je wilt er weer op uit, op reis als het even kan, alleen is over de landsgrenzen heen reizen misschien nog een stap te ver. Plan B is in Nederland blijven en op vakantie gaan in eigen land, hier is zo veel moois te ontdekken! We maken het makkelijk met een 4- of 7-daags Nederlandse citytrip pakket waarmee je Amsterdam, Eindhoven en Maastricht bezoekt.

Stedentrip in Nederland
Special offer LBG Hotels - LBG Hotels
Cool Room - The Green Elephant Hotel

Korting The Green Elephant Maastricht

Je reserveert altijd met de beste prijs als je direct via deze website boekt. Bovendien krijg je altijd 5% extra korting op je reservering als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang een 5% kortingscode

Please, fill all fields