Wat dacht je van een avontuurlijk alternatief voor backpacken? Ga eens op bikepacking! Verken Nederland op twee wielen, en een absoluut hoogtepunt van je fietsavontuur in Nederland is Zuid-Limburg. Met zijn glooiende landschappen, schilderachtige vergezichten en gezellige plekjes om te genieten van de bourgondische sfeer, is het Heuvelland een paradijs voor fietsers. En voor wie liever een ontspannen tocht maakt, is er altijd nog de vlakke route langs de Maas.

The Green Elephant is een van de vele hostels die deel uitmaken van Bikepacking Holland, een samenwerkingsverband dat garant staat voor een geweldige fietservaring in Nederland. De Bikepacking Holland-route doorkruist het hele land, en overal waar je stopt, kun je rekenen op een comfortabel bed, een veilige plek voor je fiets, een smakelijk ontbijt en natuurlijk een perfecte start- of eindpunt voor je fietstocht. Ga je vanuit Maastricht vertrekken of eindigen?

Fietsroutes in Zuid-Limburg

Dit zijn onze tips! Via onderstaande links vind je meer info:

Last Minute Arrangement - The Green Elephant Hostel
Cool Room - The Green Elephant Hotel

Het ‘Bikepacking Maastricht’ arrangement is inclusief:

  • Een overnachting in The Green Elephant Hostels
  • Zelfgemaakte smoothie of shotje bij check-in
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in restaurant Serendipity
  • Gratis toegang tot onze eigen wellness: Vivacious Eco City Spa (excl. badjas, handdoek, slippers)
  • Gratis fietsenstalling
BOEK BEDS & PODS
BOEK KAMER

Alle tarieven zijn excl. toeristenbelasting en green fee van € 5,25 per nacht per persoon. Reserveren op basis van beschikbaarheid. Op zaterdag geldt een minimale verblijfsduur van twee nachten.