Vivacious Eco City Spa in Maastricht - The Green Elephant Hostel

VIVACIOUS ECO CITY SPA

Viviacious Eco City Spa Gezichtsbehandeling

Een gezonde, stralende huid, de gezichtsbehandelingen in onze wellness in Maastricht gaan daarvoor zorgen. Met de 100% natuurlijk producten van TEAM Dr JOSEPH krijgt je gezicht rijke voeding en loop je stralend naar buiten. Onze gezichtsbehandelingen zorgen voor verbetering van de huid en een moment van ontspanning.

De wellness is tijdelijk gesloten vanwege COVID-19 maatregelen. Zodra het weer mag openen we de wellness meteen weer!

BOEK GEZICHTSBEHANDELING

TEAM Dr JOSEPH face treatment

De TEAM Dr JOSEPH gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon in Maastricht is een behandeling met 100% natuurlijke producten voor het gezicht van TEAM Dr JOSEPH. Na de gezichtsbehandeling ervaar je een gevoel van puurheid en ontspanning met een zichtbaar frisse, stralende huid als resultaat.

60 minuten € 65

TEAM Dr JOSEPH express power lift for men

Speciaal voor heren is er deze gezichtsbehandeling voor mannen. Deze TEAM Dr JOSEPH gezichtsbehandeling is krachtig, effectief en ontspannend. Voor de behandeling worden enkel producten van TEAM Dr JOSEPH gebruikt van 100% natuurlijke ingrediënten. De gezichtsbehandeling is inclusief een diagnose van de huid, lymfeklieren stimulerende massage, kruiden stoomcompres, peeling, diepe cleansing, serum, voedend masker en gezichtsmassage, afgesloten met dagelijkse verzorging.

60 minuten € 65

BOEK GEZICHTSBEHANDELING
Vivacious Eco City Spa Facial TreatmentMaastricht