Vivacious Eco City Spa in Maastricht - The Green Elephant Hostel

VIVACIOUS ECO CITY SPA

Vivacious Eco City Spa Massages

In onze massagesalon in Maastricht in het centrum van Maastricht verlichten we blokkades in je lichaam, opgebouwd door stress, vermoeidheid of lichamelijke klachten. Een massage is goed zorgen voor jezelf, zowel voor je lichaam als voor je mentale gezondheid, een ultiem moment van ontspanning. Bij de Vivacious eco city spa massages maken we gebruiken van natuurlijke en plantaardige producten van VITALIS Dr JOSEPH. Onze massages zijn er voor iedereen, voor een moment van ontspanning, verbetering van de doorbloeding of verlichting van stijve spieren. Van lichaamsmassage tot voetmassage, als je niet zeker weet welke massage voor jou het meest geschikt is geven we je graag advies, na je massage kun je heerlijk ontspannen in de lounge.

De wellness is tijdelijk gesloten vanwege COVID-19 maatregelen. Zodra het weer mag openen we de wellness meteen weer!

BOEK MASSAGE

Saint John’s Wort Intensive Massage

De intensieve Saint John’s Wort massage van Vivacious eco city spa is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met deze massage bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Olie van Sint-Janskruid is specifiek voor verlichting van stijfheid, spierpijn of zenuwpijn. Een massage met Sint-Janskruid olie versnelt bovendien het natuurlijke herstelproces van de huid.

  • 30 minuten € 40
  • 60 minuten € 65

Relaxing Aroma Massage

Een massage is een ideale manier om te ontspannen en je lichaam en geest volledig tot rust te laten komen. Bij de Relaxing Aroma ontspanningsmassage voor het hele lichaam worden verschillende massagetechnieken gebruikt. De heerlijke geur aroma’s van onze Dr. Joseph massageproducten zorgen voor een extra element van ontspanning tijdens je massage in onze massagesalon in Maastricht.

  • 60 minuten € 65
  • 90 minuten € 90

The Stones Massage

Bij onze ‘The Stones Massage’ gebruiken we warme basalt stenen. Tijdens een hot stone massage dringt de warmte van de stenen diep door in de spieren en gewrichten, dit verlicht spanningen en geeft een gevoel van diepe ontspanning. Basaltstenen zijn vulkanisch gesteente, afkomstig uit de zee waardoor ze hun gepolijste ronde vorm krijgen. De natuurlijke krachten van basaltstenen zorgen tijdens een massage voor geconcentreerde hitte die diep doordringt in je lichaam.

  • 60 minuten € 65
  • 90 minuten € 90
Vivacious Eco City Spa Massage Maastricht

Massage in massagesalon in Maastricht reserveren

Alle massages reserveer je direct via www.maastrichtcityspa.nl, na je behandeling maak je een uur gratis gebruik van de spa faciliteiten. Alle behandelingen zijn ook als duo behandeling te boeken.

BOEK MASSAGE