Waarom ontvang ik een e-mail om te betalen met een betaallink en wordt de credit card die ik heb doorgegeven niet gewoon belast?

Sinds de invoering van de nieuwe Europese richtlijn PSD2 is het voor hotels niet meer mogelijk om creditcards te belasten. Wanneer je een reservering maakt waarvoor een vooruitbetaling of garantie vereist is, sturen we een e-mail met een betaallink om de betaling direct aan ons te voldoen. Pas als de betaling voldaan is, is de reservering definitief.

Hoe werkt de betaallink?

Wanneer je een reservering maakt waarvoor een betaling voor aankomst vereist is, ontvang je een e-mail met daarin een link om de betaling aan ons te voldoen. Alleen wanneer de betaling via de betaallink is voldaan, is de reservering definitief. Bij het uitblijven van een betaling sturen wij een herinnering om de betaling te voldoen. Na het verstrijken van de uiterste betaaldatum annuleren wij vanzelf de reservering.

Wat gebeurt er als ik mijn reservering annuleer?

Ons beleid voor annuleren is onveranderd: bij een flexibele reservering is het mogelijk om tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren en krijg je het geld terug. Bij een non-refundable reservering is het niet mogelijk om het geld van de reservering terug te krijgen in geval van een annulering.

Hoe worden mijn betaalgegevens bewaard?

Alle betaalgegevens worden conform de wettelijke eisen beveiligd opgeslagen bij Ingenico, de transactieverwerker waar LBG Hotels gebruik van maakt.

Wat gebeurt er met de credit card gegevens die ik tijdens het boeken heb ingevuld als ik via de betaallink betaal?

De creditcard gegevens die tijdens het boeken zijn ingevuld worden niet gebruikt.

Waarom moet ik binnen de gestelde termijn betalen?

Een reservering is pas definitief als het bedrag betaald is. In geval van een non-refundable reservering betekent dit dat er direct betaald moet worden. Flexibele reserveringen kunnen tot 24 uur voor aankomst betaald worden. Dit vervangt het direct belasten van de credit card.

Op welke manieren kan ik betalen?

Betalen kan met iDeal, ECMC, Visa of American Express.

Waarom komt het bedrag via de betaallink niet overeen met wat ik geboekt heb?

Wanneer het bedrag afwijkt, was in de reservering de toeristenbelasting en green fee nog niet meegerekend. Deze is dan aan het bedrag in de betaallink toegevoegd.

Wat is PayByLink?

De betaallink versturen wij met behulp van PayByLink, de dienst waar wij mee samenwerken om betalingen te voldoen. PayByLink biedt een beveiligde betaaloplossing als vervanging voor het belasten van de credit card.