Overnachten in de hipste wijk Wyck in Maastricht en genieten van een dagje wellness? The Green Elephant Hostel is je ideale uitvalsbasis. Bij het beste wellness hotel van Limburg staat alles in het teken van wellbeing. Van ontbijt tot slapen en alle faciliteiten eromheen.
Waarom naar Thermae 2000 in Maastricht gaan, als het hotel zelf alles in huis heeft? Als gast van The Green Elephant Hostels heb je de beschikking over twee spa en wellness plekken: de Vivacious wellness (beste sauna van Limburg!), en de NAVISH boutique spa bij onze buren van Townhouse Designhotel Maastricht, Limburg.

Vivacious eco city spa 

Saunacomplex Vivacious eco city spa in Maastricht, Limburg is dé wellness area in The Green Elephant Hostels. Dit hotel met sauna in Limburg heeft alles dat je nodig hebt voor een of meer saunarondes: drie sauna’s, een hammam, een kleedruimte, voetenbaden, gewone en emmerdouches, en een cool-down ijswand. De infraroodmuur is een wondermiddel voor je weerstand.

De wellness van spa resort The Green Elephant in Maastricht is al toegankelijk vanaf €7,50 per persoon. Let op! In dit spahotel in Maastricht zijn badkleding, handdoek, slippers en badjas verplicht!

The Green Elephant Hostel Maastricht Arrangementen Wellness

NAVISH

Neem een heerlijk moment voor jezelf met een behandeling in de NAVISH at Townhouse boutique spa. NAVISH is dé plek voor een lichaamsbehandeling, gezichtsbehandeling of een massage in Limburg. Bij die laatste kun je daarna nog even nagenieten tegen de infraroodmuur, een wondermiddel voor je weerstand

Tip: Maak je wellness uitje extra leuk en kom met je vriendinnen naar het zuiden van Limburg. Of je nu voor een dagje wellness in Limburg gaat of kiest voor een wellness weekend in Limburg, bij The Green Elephant ben je op de juiste plek!