Maastricht is al een aantal jaar op rij winkelstad van het jaar geworden. In het compacte stadscentrum van Maastricht vind je tal van hippe boetiekjes, vintagewinkels, grote warenhuizen, woonwinkels maar ook luxe designwinkels. In Maastricht is shoppen voor iedereen leuk, de stad heeft enorm veel te bieden,  Wyck, het chiquere Stokstraatkwartier, het centrum, de Entre-Deux en Mosae Forum, je kunt de hele dag shoppen. De winkels in Maastricht gaan je niet teleurstellen. Heb je zin om in een gezellige sfeer en de bruisende vibe van de stad te winkelen, Maastricht verwelkomt je graag!

Wyck

Wyck is een opkomend shopping gebied in Maastricht. Je vindt hier verschillende luxe zaken en authentieke boetiekjes, kriskras door elkaar. Loop zeker even door de Rechtstraat; deze biedt een mix aan design, interieur, fashion en food .

Mosae Forum

Mosae Forum is een van de nieuwe winkelgebieden in Maastricht. Hier vindt je met name fashion en lifestyle winkels die hun aanbod presenteren aan de rand van de markt. Onder het Mosae Forum is een parkeergarage gevestigd mét een supermarkt en verschillende food-stores. Zeker een aanrader om even in rond te neuzen!

Stokstraatkwartier

Wat weinig mensen weten is dat de het Stokstraatkwartier vroeger de ‘rosse buurt’ van Maastricht was. Tegenwoordig staat de Stokstraat bekend om haar chique boetiekjes, knusse pleinen en gezellige aperitief- en wijnbarren.

Entre Deux

De Entre Deux is het best bewaarde winkelgeheim van Maastricht. Dit winkelcentrum ligt tussen de Markt en het Vrijthof in. Naast de Entre Deux ligt boekhandel Dominicanen, de mooiste boekhandel van de wereld. Loop er zeker even binnen!

The Green Elephant Hostel Maastricht Arrangementen Wellness

Openingstijden

Bijna alle winkels in Maastricht zijn van maandag tot en met zondag geopend. 

Maandag 12.00 – 18.00 uur

Dinsdag 10.00 – 18.00 uur

Woensdag 10.00 – 18.00 uur

Donderdag 10.00 – 21.00 uur (koopavond)

Vrijdag 10.00 – 18.00 uur

Zaterdag 10.00 – 18.00 uur

Zondag 12.00 – 18.00 uur

Let op! Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Voorkom teleurstellingen en check of de winkel die je wil bezoeken, daadwerkelijk open is. De week voor Kerst zijn er vaak extra koopavonden.

Wanneer kom jij winkelen in Maastricht?