Holy shit, we hebben gewonnen! The Green Elephant Hostels wint een HOSCAR. Tijdens de jaarlijkse HOSCARS Awards van Hostelworld zijn we uitgeroepen tot het beste nieuwe hostel ter wereld.

De winnende keuze is gemaakt door een vakjury in combinatie met publieksstemmen, en die publieksstemmen hebben we aan jou te danken!

Enorm bedankt voor je stem, it means a lot!

“Het is heel bijzonder om wereldwijd hoge ogen te gooien met iets waar we als bedrijf maar ook als mens intrinsiek voor staan; wellbeing. Het is die intrinsieke overtuiging van waaruit dit concept ontstaan is: goed voor jezelf zorgen, voor de wereld om je heen, op alle mogelijke manieren hebben we The Green Elephant zo bedacht dat je de verantwoorde levensstijl die je thuis hebt kunt doortrekken op reis. Van vegan eten, tot verf op plantaardige basis en volledig circulaire vloerbedekking tot de wellness, meditatieruimte en de Urban Forest stadstuin. Deze award is voor ons de erkenning die alleen nog maar meer motiveert om deze ‘way of life’ over te dragen op al onze gasten.” aldus Mr & Mrs. Green, bedenkers en mede-eigenaren van The Green Elephant Hostels.

Winnaar beste nieuwe hostel ter wereld! - The Green Elephant Hostels