Kamers vanaf €40 in januari en februari

Ben jij dit nieuwe jaar al begonnen met goede vibes? Misschien al nieuwe doelen in gedachten?

Bij The Green Elephant gaan we voor de ultieme feel-good vibe in 2024!

Begin heerlijk ontspannen aan jouw 2024. Duik bijvoorbeeld in onze Vivacious Eco City Spa met 3 sauna’s en een hammam, of werk aan je fitheid in de micro-gyms verspreid over het hotel. En raad eens? We zijn er helemaal klaar voor om ervoor te zorgen dat jouw jaar begint met een gezonde, groene en fitte insteek, welke geweldige doelen je ook voor ogen hebt.

No more FOMO (Fear of missing out) – Boek nu jouw overnachting!

Mis de kans niet om van januari en februari onvergetelijke maanden te maken! Boek nu jouw verblijf bij The Green Elephant. Met kamers al vanaf €40,-* is het de perfecte tijd om jezelf te trakteren op een uitje dat de toon zet voor een fantastisch jaar vooruit. Trust us, je wil deze deal niet missen!

Voor de health gurus

Zin in een dagje wellness? Maak al vanaf €7,50 gebruik van onze spa. Het enige wat je hoeft te doen, is een reservering maken voor een specifiek tijdstip (zwemkleding, een badjas, handdoek en slippers zijn verplicht). En tegen een extra bedrag kun je de wellness privé gebruiken.

* Room only, excl. toeristenbelasting en green fee van € 5,25 p.p. Reserveren op basis van beschikbaarheid. Alleen beschikbaar in de maanden januari en februari 2024
Privé kamer - Guy Houben