Vandaag kijken we mee met Mr. Green, maar iedereen noemt ‘m Olaf. Olaf is medeoprichter en eigenaar van The Green Elephant. Samen met Mrs. Green (Debbie) heeft hij het concept van The Green Elephant bedacht én gerealiseerd. Olaf is een marketeer én IT specialist die in 2019 het roer heeft omgegooid om fulltime het mooiste hostel van Nederland te runnen. Met een rijke ervaring als VP of Troublemaking bij LBG Hotels is de rol van Mr. Green hem op het lijf geschreven.

Benieuwd wat Mr. Green zoal doet op een dag?

Goedemorgen, ik ben Olaf, ook wel Mr. Green van The Green Elephant en vandaag gaan we ons mooie hostel aan jullie voorstellen. Ik geef jullie een kijkje en we beginnen natuurlijk in de keuken.

In The Green Elephant vinden we rust, fit, groen, gezondheid en bewust zijn de belangrijkste dingen in het leven, dus laten we de dag beginnen met een goede kop koffie.

Vandaag gaan we verbouwen, de omgeving achter de schermen is super belangrijk voor al onze helden die bij ons werken, dit is onze kantine, we noemen het de hero moshpit.

Gezondheid en fit blijven zijn onze kernwaarden daarom hebben we geen liften maar alleen trappen.

Max en Jarno doen de grote schoonmaak bij de Tiny Dream Houses.

Op dit moment mogen we helaas geen eten serveren in ons restaurant, maar we zijn natuurlijk wel open voor take-away. Onze Mrs. Green a.k.a. Chef Green maakt alles klaar voor afhaal.